Where has my question gone?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Where has my question gone?

    Hi all
    I posted for the first time yesterday and edited my post at which point a message came up to say that it had to be checked for spam or along those lines.

    do the first few posts need to be checked by a moderator?

    thanks

    #2
    This happens to experienced posters as well. The spam detection software seems to have quite a lot of these false positives, especially when posts contain links.

    Comment


      #3
      Happened to me also. I tried to edit some bad grammar in my post 'Relevant fittings Irrelevant?' but now I can't see it. Can anyone else?

      Comment


        #4
        Happened to me too - no links but I included a few bad words about Scottish folk being Xenophobic. It later appeared in full.

        JK0 I can see your post on my feed, but not online (yet). It is a great post anyway -- anotjher great example of how legislators and those implementing legislation haven't a clue about the thing that is the subject of their legislation. Do re-post it.

        Comment


          #5
          Jko, I can see the post title but if I click on it I get a forum message saying I do not have permission to view..

          Comment


            #6
            Originally posted by Moy View Post
            Jko, I can see the post title but if I click on it I get a forum message saying I do not have permission to view..
            Thanks Moy. That's what I get too.

            Comment


              #7
              JK0, I see your unapproved thread in TAB, but it contains no text, perhaps a result of your edits. I can't see any point in approving it now, and that may not even work given that there's no text to it, so I suggest you try re-posting.
              I also post as Mars_Mug when not moderating

              Comment

              Latest Activity

              Collapse

              • Overzealous spam control
                KTC
                Wrote a post response with a link to an old thread within this forum and posted fine. Realised I linked to the thread rather than the specific post, so edited and corrected the link by removing the existing and reinserting the correct link. So still just the one link, and it's a link to another forum...
                15-01-2018, 23:21 PM
              • Post flagged as spam
                Bluebull
                Hi,

                I'm a new member and have only made 1 post. It was a question about how to draw up a contract with a property investor however it's been flagged as spam. I'm not selling anything I'm just trying to get some advice.

                Can somebody take a look?

                Thanks.
                10-01-2018, 19:42 PM
              • Reply to Post flagged as spam
                Bluebull
                Please delete this thread, I've reworded my original enquiry as some people were mistaking it as some kind of public offer. It wasn't.
                11-01-2018, 00:03 AM
              • Reply to Post flagged as spam
                leaseholder64
                It had a distinct scam signature to me, as well.
                10-01-2018, 21:54 PM
              • Reply to Post flagged as spam
                AndrewDod
                I could read it via my RSS reader. It looks like the initiation of spam/scam to me (offering investors a 30% return in your "highly lucrative nature" investment). If you can offer investors that sort of return you can afford to hire a lawyer to draw up your contract....
                10-01-2018, 20:51 PM
              • Where has my question gone?
                Patparkes
                Hi all
                I posted for the first time yesterday and edited my post at which point a message came up to say that it had to be checked for spam or along those lines.

                do the first few posts need to be checked by a moderator?

                thanks
                05-01-2018, 08:56 AM
              • Reply to Where has my question gone?
                Moderator2
                JK0, I see your unapproved thread in TAB, but it contains no text, perhaps a result of your edits. I can't see any point in approving it now, and that may not even work given that there's no text to it, so I suggest you try re-posting.
                05-01-2018, 20:40 PM
              • Reply to Where has my question gone?
                JK0
                Thanks Moy. That's what I get too....
                05-01-2018, 16:03 PM
              • Reply to Where has my question gone?
                Moy
                Jko, I can see the post title but if I click on it I get a forum message saying I do not have permission to view..
                05-01-2018, 15:50 PM
              • Reply to Where has my question gone?
                AndrewDod
                Happened to me too - no links but I included a few bad words about Scottish folk being Xenophobic. It later appeared in full.

                JK0 I can see your post on my feed, but not online (yet). It is a great post anyway -- anotjher great example of how legislators and those implementing legislation...
                05-01-2018, 15:03 PM
              Working...
              X